Follow me..n i folow u..

mari menderma...

ru and amin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

July 17, 2011

Yes! Da daPat Gamba OuTDoOr....

salam,

siyes ari tu hepi sangat bila farouq **my fotografer** kol...
katanya....

''ru, gamba outdoor saya da post dalam facebook" n insyaallah ru balik kg next week album da boleh amik...tapi xjanji tau..takut ter'kiv kat tukang print'
' orait xpe..thanks farouq'

nge3...n 2 ari lepas tu en.abang saya terus amik gamba laju2 dalam akaun fb beliau...**saya xd akaun fb..nge3**

suke sangat...alhamdulillah...
berbaloi penat lelah kami bergaya sakan...
bermekap2 bagai ditengah2 jalan.....dengan ditonton oleh manusia2 lain lagi..pergh...
kejap rasa macam artis kejap rasa macam orang gile....**perasaan tu datang begilir2**

ok jom share...


lokasi: masjid jamek sultan mahmud mangkat dijulang.....betul2 kat dalam area perumahan kami...masa ni boleh pulak ada rombongan sekolah tengah buat lawatan sambil belajar....sekali dorang berkerumun bagai..pergh rasa macam nak lari balik umah......tapi control..time ni jek jadi tumpuan..pasni harrem kalau dorang nak kerumun agi...nge3



photoshoot cool!...dua2 model tambahan adalah anak sedara en.abang yang sangat sporting n comel..
sangat suke shoot ni....kali ni lokasi kat tanjung balau......ingat x????my kesayangan pantai....hihihi.......macam geram jek bila sampai pantai tapi xdapat mandi..dengan gaun tu yang dok meleret2...bukan rasa macam princes..rasa macam cleaner pantai bermekap!tapi best..penah plak aku pakai2 macam gini selama ni..



ooh sangat suke..props2 farouq sangat gojes...nge3..n tibe2 tengok en.abang sangat sporting....love sangat kamu,....hehehe


tibe2 dalam hutan yang suram tuh ada plak basikal warna warni ni...apa lagi...jangan leceh!pics last...pertama kali dapat bergambar perfect dengan semua family...see ramai 'bodyguard' kan dalam family saya...hehehe......like!


ok...perasan x mood update sedang melanda dengan melampau sekali...!hihihi

3 comments:

  1. wah suami sporting..tu gmbr jd best...selalunya ija klu pengantin lelaki mls nk amik gmbr, blh potong mood OP....huhu..sedih klu ingat....pepun majlis nikah dh berlalu...dpt gak photo kenangan wp paksa suami amik..ehehe

    ReplyDelete
  2. nice!!

    lawa semua gambar ni hehehe

    ReplyDelete
  3. bestnyer.... ape FB photograper... kot2 ade gambo kami terselit.. hehehhe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
MyHotComments.com
MyHotComments what i wanna to be..