Follow me..n i folow u..

mari menderma...

ru and amin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

June 20, 2014

3rd Anniversary - GOLD COAST MORIB RESORT

Salam,

tahun ni kitorang buat kelainan sikit.. n insyaAllah nak berterusan..
Disebabkan annoy n tercabar sebab xhabes habes dapat email n promo pasal Gold Coast Morib ni .. Lalu kami sekeluarga ambil keputusan nekad untuk try jap sambut annyversary sambil bawa Raudhah main-main kat sini..

info: annyversary ( 11.06.2014)
         Celebrate      (17 & 18 .06.2014) -sebab xnak sibuk sibuk dengan crowded cuti sekolah..


promo price RM 163 included 2 tiket theme water park and daily breakfast



lepas je check in bilik..terus rehat rehat solat n main main.. so far, bilik dia ok lah siap dengan balcony..xberapa nak privasi sangat sebab balkony berhadapan dengan bilik bilik lain...tetap kena pakai tudung bagai kalau rasa nak berangan sambil layan perasaan.. tapi memang seram dengan anak kecil sebab grill balcony tu jarang jarang... so kalau anak kecik macam Raudhah...tolllooonggglah beware.....bahaya!

n petang adalah masa yang dinanti..tukar uniform! n reramai jalan ke water theme park..dekat ground floor saje...lenganggg n rasa macam private water theme park jek...mak mak jenis macam aku apa lagih..memasa nilah tanjat panjat sana sini....xpayah nak cover ayuu bagai..

 haa..nampak kan lengang dia..








best memain air pastu masuk gegelung and meluncur dari atas... kemain....pastu tetiba baru tau...aku sorang je terlepas masuk benda alah tu sebab kena pakai bikini baru leh main benda tu...diskriminasi tau!....** korang dapat tangkap x gegelung mana? alah yang kita meluncur masuk dalam terowong pastu pusing pusing sengsorang n tetiba KEBUSSSH jatuh masuk air...yang best gila tu!***

n petang tuh menikmati pulak keindahan matahari terbenamm..





n malam pulak...saat ni lah segalanya berubah!..masa tuh da lapa gila gila sebab penat main air kan.. jadi atas recommendation dari budak sambut tetamu n beberapa orang lagi...kitorang pon beriya iya pegi cari makan kat dataran Morib..King Ikan Bakar!.. ouch..teruja dia.....

order jenahak bakar + sup ayam + kailan ikan masin + oren jus + tembikai jus!.....

 kecewa sangat! ikan xde rasa.. xsegar pulak tu!..sup macam air..rasa perasa saja.... yang boleh dikatakan sedap just asam jawa yang buat cicah tu jek!

tuddiaaa..air tembikai dia! sedih kan... 

bukan nak memusnahkan kepercayaan orang lain..tapi kalau macam gini dorang boleh kata terbaik kalau dibanding bagan lalang.....memang rasa tertipu! sebab even pun dekat bagan lalang xsedap sangat...tapi ikan dia fresh!....

n malam tuh tapau beli biskut n jajan untuk standby kot kot kelaparan..yela kan sementara tunggu breakfast hotel esok! 

TAPI!..breakfast dia pon sangat mengecewakan.... n yang paling sedap pun hashbrown n pastri.... segala menu lain yang macam lontong, mee goreng, pau mini..xmenepati cita rasa....n en.amin terpaksa keluar dari restoran tu sebab dia ada terbau sesuatu... kecewa kan>>>

so, sebagai kesimpulannya.... kami terpaksa keluarkan dari List untuk kategori MESTI DATANG BALIK!....




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
MyHotComments.com
MyHotComments what i wanna to be..