Follow me..n i folow u..

mari menderma...

ru and amin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

October 18, 2015

3 years Old REVIEW



salam ,

alhamdulillah tarikh 17 September 2015! my little princess turn 3 years old!
makin besar... makin renyah... makin good...
semoga anak mami menjadi solehah... pembangun agama suatu hari nanti.. Ammin

tahun ni besday Raudhah ..mami amik halfday.. sebab kebetulan besday Raudhah jatuh pada hari Khamis.. dan kebetulan surau rumah kami adakan tahlil setiap malam Khamis... so, Besday Raudhah kali ni mami masak mee hoon goreng dan hantar ke surau.. untuk tahlil arwah atuk Raudhah sekali.... mami buatkan sikit kek marble coklat cip untuk Raudhah... actually marble's cupcakes kononnya.. pastu Raudhah tolong taburkan coklat.. memang banyak xingatlah... tapi xberapa nak cupcakes sangat sebab mami xpandai nak anggar bila tuang dalam cupcakes.. ada yang ciput sangat.. ada yang meleleh leleh sebab penuh sangat..... sudahnya makan kat rumahh jek... xjadi hantar taska..


sabtu tu kami pakat bawa Raudhah berjalan ke ICITY Mall... Ayah nak belanja makan kat Magnum Cafe...


first time kan.... da makan separuh baru teringat nak snap gambar.... boleh tahan mahal untuk sebatang aiskrim ni RM 9.90.. ... dia suh kita pilih 3 topping.... pastu kita pilih 3 jenis coklat (dark, mild and white )..... memula dia amik aiskrim magnum togel.... celup dalam coklat pilihan pertama... pastu dia taburkan topping (Raudhah punya amik topping oreo, coklat bubble n pistachio)...... pastu amik lagi coklat buat zigzag atas tu.... siappppp.....





 cari port makan memana... nasib baik banyak port cantik cantik untuk lepak kat lobi luar ICITY MALL... 


 
haa... yg ni win.. panas terik pon mami sanggup duduk kat atas batu tu..... sebab view telur n seekor dinasour kat belakang tu rare.. macam pegi muzium.. padahal pusing pusing dekat kolam air pancut tu je punnn..







ni sebab kebetulan ada pameran and sales geng geng poney ni.... tangkap gambar sajeee.... sebab sales pon...harga dia boleh mencekikkk.... bukan taste Raudhah .. Alhamdulillah.... :)






n tara.... akhirnya dapat jugak se slice coklat indulgence Secret Recipe.... besday ayah kena coklat indulgence...besday mami coklat indulgence .. besday raudhah pon coklat indulgence...... yang penting se-slice jek.... hahahaha....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
MyHotComments.com
MyHotComments what i wanna to be..