Follow me..n i folow u..

mari menderma...

ru and amin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

May 10, 2012

banyak sangat yang jadi sampai xtertulis2...

salam...

2 minggu ni ada 2 benda yang jadi...
n lepas je benda2 ni jadi.....cepat2 aku sign in blog untuk buat berita terkini...
tapi pastu aku  biarkan laptop je sebab banyak benda yang nak kena setel....
lastly tertangguh n tertangguh lagi misi untuk update...

cerita 1: sales MomCare kat Subang Parade ( 4 Mei 2012)

pertama kali aku berkecimpung dalam aktiviti mak-mak.....jeng jeng jeng....'misi mencari baju baby'...
niat asal just nak melilau2 je survey harga barang2 baby...BOLEH TAHAN! agak costly...tapi semangat mak-mak membuatkan isu COST tu macam xde masalah gitu....tapi membayangkan banyak lagi keperluan asas yang belum dipenuhi..aku berikrar untuk me'limit'kan nafsu aku sehingga RM50 sahaja..xboleh lebih even seposen!...hehehe...SEBAB...plan untuk membeli belah barang baby bagai dengan en.Amin adalah selepas konfirm scan jantina nanti..InsyaAllah..


n finally!

 3 helai singlet saiz 0-3 bulan...colour putih ni akhirnya jadi pilihan....yang len2 masih mahal lagi....huhu..kebetulan sales n harga untuk se'pack ni RM 30!.. ok la..not bad..nge3..

p/s: rasa macam xpercaya bila pegang baju baby yang dibeli untuk anak sendiri....betul ke ni?.....ntahla balik tu tibe2 aku emo...asik asik asik nak pegang baju ni.....**semangat mengandung memuncak2 even muka da pucat2 rabak diserang mabuk**...tapi alhamdulillah aku happy sangat-sangat....

8 Mei 2012 (Selasa)

appoinment untuk cek baby kat KK Puchong. en Amin sanggup amik cuti untuk temankan. alhamdulillah.. xdelah aku sorang2 layan perasaan tunggu giliran macam dulu2..sangat saiko sekali...huhu

kali ni alhamdulillah ...da xbanyak yang kena buat..segala macam hasil keputusan darah, kencing manis bagai dah dapat n doktor cakap OK ..memuaskan.....xde masalah..balik tu dapat sekotak vitamin Obimin lagi....

p/s: xsabar nak scan awal bulan 6 nanti....


HARI NI..salam Jumaat (11 Mei 2012)

pagi2 lagi brek kete da tunjuk perasaan....mengaum2 bunyi macam bunyi bas...memang kecut perut. lagi-lagi dah 2 hari dia terMati tepi jalan tiap kali pegi opis..n tiap kali tu jugaklah bila aku panggil orang2 untuk tengokkan semua  cakap xde masalah!

pagi ni aku nekad  bawak jugak pegi bengkel kete n suruh pomen cek....Rupanya2 break Pad aku da loose habis...kena skimming bagai..**ntah aku pon tatau benda apa tu..kopi pes dari ayat pomen**



bersungguh2 dorang bukan break pad ni pepagi....n as a result!....Aku kena bayau RM 260 cash!..
Mujur Selasa depan claim masuk...dapatla aku makan nasik lagi sebulan...huhuhu


 regards,
aku yang tatau nak buat hape.
KakRu .. <(*_*)>



2 comments:

  1. da ade lg ye.. tahniah!! jaga diri berbaik tau

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
MyHotComments.com
MyHotComments what i wanna to be..