Follow me..n i folow u..

mari menderma...

ru and amin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

April 16, 2014

Outstation

Salam,

minggu minggu ni aku da start bizi..banyak projek follow up..alhamdulillah..dari segi fizikal, maknanya saya buat kerja..tapi mental dia masyaallah...

teringat Januari hari tu bila resign je dari Ipmuda...terus gap kan masa sebulan sebelum masuk tempat baru....gila gila heaven jadi suri rumah :)...first sekali! impian untuk ikut en.ayah outstation..kebetulan minggu pertama tu audit di Kedah selama seminggu....Amaizing !!!... laju-laju packing baju bagai..

Best first pergi Penang dulu (5 Jan 2014)...tapi malam tu terus rushing pergi Kedah....stay di Holiday Villa Hotel 3 hari...ooh best gila....Kedah tu..apa lagi... WAJIB la pergi masuk UUM..jumpa pulak abang kalut...kak Liza...n malam tu dorang belanja makan di Kuala Perlis...Kuala Perlis tau..yang ada sotong goreng tepung sedap gila tuuu.....3 hari kat kedah sotong goreng tepung saja.....


lepas tu....bakar-bakar proton:


ok dua kempunan utama ni berjaya dilunaskan.... Mission Complete!
Lepas tu 8 hb kitorang gerak pulak ke Penang...stay kat Gurney Hotel selama 3 hari jugak! 

kali ni xkeluar keluar pun...hmmm...kitorang lagi suka stay je kat hotel n online bagai..lepas tu sat lagi lapar..telefon je pizza hut....

 ha..nampak ..kaki ayam je tau kat lobi hotel!  eksaited sangat mak dia tuu sampai xbawak kasut..


lepastu bilik dia besaarr sangat sampai lagi sedap tido atas karpet je depan tivi..  n lepas tu hari terakhir baru mami dia tergerak hati bawa p main kolam mandi..


 nangis saje bila disuruh mandi... hmm mungkin Raudhah xsuka air kolam kot...


ok tido macam ni memang sedap gila kat hotel..lepas tu kalau Raudhah termuntah je....telefon je room servis..heaven..xpayah nak tonggang tonggek lap n basuh bagai....

best kan kalau dapat wat camtu lagi.....huhu... n dari situ baru aku tau penatnya keja audit ni..

2 comments:

  1. wow..masyukk nie..project tgh byk..hahaha..

    aina tak suka sejuk nie mcm adriana msk dalam kolam sekejap dah gigil..sabar jelah..

    ReplyDelete
  2. ha ahla kak..agaknya sejuk kot....haha..projek xmasuk lagi ni...groundwork je baru..huu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
MyHotComments.com
MyHotComments what i wanna to be..