Follow me..n i folow u..

mari menderma...

ru and amin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

March 20, 2014

Jumaat Words..kenapa rezeki susah nak masuk?

Salam,

pagi ni alhamdulillah..sangat barakah...saya akhirnya dapat parking free! save rm1o (mahal gila kan charge parking) kebetulann sangat dan dan sampai je ada sebiji vios keluar...alhamdulillah..

kebetulan hari ini hari jumaat...cuaca pun cantik je..xhujan xpanas...redup... ok nak share sikit renungan kenapa rezeki susah sangat nak masuk... kerja da gila gila hardcore...jimat pon da kaw kaw..tapi duitnya shott jugak tengah bulan...how?

baca asbab ni:


hmm...exactly tepat sekali...sebab diri saya sendiri pun xlepas dari praktikkan tabiat kat atas ni kadang kadang tanpa disedari... tapi bila kita betul betul ikhlas berubah n jauhkan semua perasaan ni.... BETUL! memang rezeki murah je.....duit tu ada je bila diperlukan....shot macamana pun nampak je jalannya...

Alhamdulillah! sebenarnya dah banyak tips untuk berduit ni saya praktikkan...tapi macamana pon shot tetap shot jugak......badget bagai...record belanjawan bagai...xbanyak membantu juga... 

Tapi bila pakai amalan + ikhlas + syukur dan amalkan zikir n solat dhuha.....perancangan tu lagi mudah...smooth...dan alhamdulillah ada je....n sekarang ni kami ada merancang untuk berniaga.....semoga dipermudahkan....kan 9 dari 10 rezeki itu datang dari perniagaan...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
MyHotComments.com
MyHotComments what i wanna to be..