Follow me..n i folow u..

mari menderma...

ru and amin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

March 27, 2014

gooey mars bar.. aku xminat!

salam,

sejak en.ayah belikan oven ni...aku memang rajin buat 'cekedis'.. TAPI jenis 'cekedis' yang xpayah pakai oven...sakit hati x? 

and salah satunya ialah gooey mars bar ni... dah 2 bulan tersimpan rapi dalam folder ni..n da berapa puluh kali nak delete..lepastu xjadi.. sebab? cara gamba ni di 'snap' membuatkan aku rasa bangga dan rasa bertanggungjawab nak 'show off' sikit kat blog ni....dan membuat entry bukti 'dont judge a book by its cover'!

n taraaa...gooey mars bar in the house!...


sejak berkecimpung dalam dunia instagram ni..mana-mana baker yang post je benda ni..SOLD OUT! jadi aku pon bersemangat nak try...ikut resepi bagai... n jadi! 
(costly jugak nak beli bahan dia...choc mars bar je 5 keping da bape ringgit...)..tapi buat dia senangg je...

tapi xlaku pon...sampai aku terpaksa habiskan sorang sorang..even Raudhah pon xminat..bagi pendapat peribadi aku...baik beli je cloud9 yang 60 sen kat petronas..lagi sedap!
tapi lain orang lain citarasa...jangan salah sangka..aku xberniat nak condemn mana-mana bisnes orang melayu...aku suka sangat sebab sekarang ni trend on9 bisnes sangat deras!...n majoritinya dari orang melayu....

cuma kadang-kadang aku macam pelik cara orang komen tuh macam SUPERB gila gila...rasa dia extreme...xjumpa kat mana-mana dalam dunia.... tapi bila order....biasaa je..

korang penah kena x????

note: aku xkondem mana-mana bisnes or produk! sebab benda ni aku buat sendiri ok...mungkin orang lain buat dengan penuh professional n rasa dia lain dari aku buat...mungkin.!...n mungkin memang citarasa keluarga aku xsama dengan orang lain......

sekadar pendapat amaturrr.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
MyHotComments.com
MyHotComments what i wanna to be..